Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nowy patch pbe tragedia

unicornofgloom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak takie coś wejdzie na globalny serwer to ja pierdole najgorsze co może być czyli mozna bd sie pozegnac z duza iloscia killi...

Ps. Być może to jest bug bo na serwerach testowych jest tego multum np. ja mialem taki, że baron zrespił sie na midzie ale to bylo kiedys.

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Opublikowano

Ja już to widzę, jak ludzie będą na low hp uciekać pod wieże itp...

I moim zdaniem to zniszczy balans w grze, dlaczego ?

Przykładowo X dominuje topa nad Y, X dive'uje gracza Y zabija go a potem wieża zabija gracza X a Y dostaje tylko asyste.

Gdyby gracz Y dostał killa, miałby szanse na odwrócenie losów topa, a tak X nadal ma przewagę nad Y.

Takich sytuacji można wymieniać tysiące, nie wiem po co robią takie niepotrzebne rzeczy,

mogli by poprawić kilka postaci pod względem wizualnym (czyt. poppy) lub pod względem z balansowania/poprawienia (czyt. rengar).

Ale nie, bo po co ? Przecież lepiej zrobić żeby wieże i miniony mogły łapać kille, a rengar może być gównem.

Polityka riotu jest żałosna, prosty przykład:

Wypuśćmy fajnego skinna do kayle a potem dajmy jej nerfa ;] riot wtf logic ?

To samo co z up stało się ostatnio z xinem.

Widać, że riot to tylko maszynka, która przyjmuje prostą zasadę: balans/przyjemna gra < pieniądze.

Z tą kayle, riot pewnie sobie tak pomyślał:

Riot1: Musimy znerfić kayle bo jest za bardzo popularna...

Riot2: OK ;]

Riot1: Ale wtedy nikt nie będzie nią grał, i nie zarobimy na niej ;/

Riot2: To może wydamy legendarnego skina, zarobimy trochę i damy jej nerfa

Riot1: OK

- To nie jest płacz

- Nie jestem fanatykiem kayle, nie boli mnie jej nerf a nawet cieszy, po prostu była mi potrzebna żeby podać przykład fałszywej polityki riotu jakich jest setki

Opublikowano

Mam pytanie do pana UP, po co grasz pan w tę grę skoro Riot Cię okrada, jak zresztą sam stwierdziłeś, oszukuje Cię na każdym kroku a Ty masz wielkie pretensje, oczywiście wszyscy sądzą tak samo, widzę masę ludzi popierających Cię ale jakoś sądzę że zamiast żalić się na złą politykę riotu powinieneś zastanowić się nad polityką swojego życia...

Fajnie zrobili, gra będzie trudniejsza i zawsze to jakaś innowacja. łatwiej będzie zownić linie i potrzebne będzie lepsze zgranie teamu, przykładowo mid i top ownia linie, ale bot przergrał więc muszą mu pomóc aby nie przegrać całej gry. Kładziony teraz będzie większy nacisk na junglera, przydatniejsze będąskille wyciągające z zasięgu / odpychające, ogólnie zmieni się meta

Moim zdaniem pach na +

@edit : ludzie zawsze na low hp uciekają pod wieżę panie UP. to jakoś się nigdy nie zmieniło teraz tylko przeciwnik 2x się zastanowi zanim spróbuje przejąć fraga.

16k7y4p.png

Opublikowano

Ale to dobijanie będzie żałosne bo nikt sie nie nafeeduje nawet koles z enemy chyba ze na farcie to będzie pozamiatane i jeszcze + trolle ;< masakra riot !!

Ale już jak wspominałem może to być bug.

sig2@TychusPL@eu@9@0@11111111111111@1111

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...